Trots kunnen we vertellen dat ons nestje van 2 teefjes is geboren uit Swan Sensation After Party "Sydney"en hun vader is de prachtig Fins gefokte Divining Rod's Happy Ever Afterglow "Finn"

Finn is gefokt door Piia Hasu (Finland) en woont in Engeland bij de wereld bekende Afterglow Kennel. 

 

Beide pups zijn gereserveerd.

 EGCN gezelschaps honden specialty

Vandaag mochten Leps en Tonya mee, voor Leps was het bijna 6 maanden geleden dat hij mee ging naar de show. De poedels werden vandaag gekeurd door S. Wachter (DE).

Leps ( Christmas Spirit Superior World) won de kampioenskasse, werd beste reu met CAC en BEST OF BREED met de titel CLUBWINNER'19

Tonya (Afterglow I Tonya ) won de grootste klasse van de dag met het Jeugd CAC en JEUGD BOB, ze wist ook de volwassen honden en zelfs de kampioensklasse te verslaan en werd beste teef met het CAC! 

"smiddags mocht Tonya de ere ring in met alle andere beste jeugdhonden hier won ze BEST IN SHOW JEUGDHOND!!! enorm trots op onze nog maar hele jonge dametje.La Louvrier CAC/CACIB

Vandaag was het een meiden dag, Tonya en Julia waren vandaag ingeschreven en namen hun nieuwe team-lid Bunny ook mee, die aar debuut maakte in de Puppy klasse. 

Na het succes van Julia haar broer Cis, kon zuslief niet achter blijven. Vandaag won Julia het CAC-CACIBen BEST OF BREED! 
Later die dag won ze ook nog rasgroep 9 onder ras specialist J.F. Vanaken (Supers Supers kennel). Ook in de best in show lijn-up viel Julia in de smaak en werd ze bekroond met een prachtige RESERVE BEST IN SHOW over meer dan 1100 inschrijvingen. 

Tonya (Afterglow I Tonya)was vandaag voor het eerst in de jeugdklasse mee op 10 maanden leeftijd, ze won haar klasse met JCAC, later werd ze BESTE TEEF en BEST OF BREED! ook dit won zei onder ras specialist J.F. Vanaken. 

Bunny (Afterglow Elektra Abundance) had haar debuut op de show, Bunny won BOB-Puppy, in de ere ring won ze een prachtige RESERVE BEST IN SHOW PUPPY!!Poedel Speciale - Belgische Poedelvereniging 22/09/2019


Vandaag hadden we Cis en Giggle mee naar de poedel specialty in Belgie, een lekker ontspannen dag met veel poedel vrienden! 

 

Cis ( Nero E Bianco Q-Caesarion ) was toch wel "star of the car" hij won het CAC en BESTE VAN HET RAS!! als kers op de taart won cis BEST IN SHOW!!!! 

 

Onze kleine Giggle ( Mazooma Raise Your Glass ) deed het ook super goed, voor de aller eerste keer mocht ze in de jeugdklasse, ze won deze klasse met het JCAC! en werd later BESTE TEEF! 

 

Keurder was : G. Tytgat (FR)Int. Pinkstershow Arnhem

 

Kleine Afterglow I Tonya mocht vandaag voor haar 2e keer mee, een echte showdame kunnen we haar wel noemen! 

Ook vandaag won ze 1 VB-BEST OF BREED Puppy, in de ere ring stonden rond de 30 verschillende rassen. 

Tonya behaalde BEST IN SHOW#2!!! 

 

Christmas Spirit Superior World mocht ook weer mee, hij behaalde CAC-CACIB en BESTE VAN HET RAS!! 

 

Bedankt aan ras keurmeester. J. Schepers

en Puppy ere ring werdt gekeurd door J. ZijlmansNederlandse Poedel Clubmatch

Ieder jaar kijken wij weer uit naar dit evenement, een show waar ieder jaar een leuke sfeer hangt. 

 

Ook dit aar hadden we weer een paar van onze poedels mee.

 

Afterglow I Tonya "Tonya" had haar aller eerste show en ze startte haar cariere goed! ze won 1 Veel belovend in de puppy klasse, werdt verkozen tot best of breed puppy waardoor ze 's middags terug mocht komen voor de best in show!

Tonya haalde een prachtige 1e plaats en was hierdoor dus BEST IN SHOW PUPPY!!


Christmas Spirit Superior World "Leps" 1 uitmuntend Kampioensklasse, reserve reu met reserve CAC

 

Marincole You Gotta Love Me "George" 1 uitmuntend kampioensklasse, reserve reu met reserve CAC

 Int. hondenshow Dortmund (D) 18 en 19 Mei

 

afgelopen weekend gingen wij voor de eerste keer met Leps de duitste grens over, in Dortmund werd de grote internationale VDH-Europa en voorjaars-winner gehouden. 

 

zaterdag 18 mei
VDH Europa-winner

Leps won 1 uitmuntend kampioensklasse met CAC, Beste reu met 2 x VDH-CAC en CACIB en won hierbij de titel VDH-Europa winner en is nu ook crufts 2020 gekwalificeerd. 

Later won hij ook BESTE VAN HET RAS! 

Keurmeester: S. Wachter (D)

 

Zondag 19 mei

VDH Voorjaars-winner

 

Leps deed weer zijn best en won 1 uitmuntend in de kampioensklasse met CAC, Beste reu met VDH -CAC en CACIB ook vandaag won hij BESTE VAN HET RAS! en hiermee ook de titel VDH - Voorjaarswinner. 
In de ere ring hadden we de eer om res.BEST IN GROEP te winnen. 

Keurmeester Ras :  G. Walther (D)

Keurmeester Groep :  S. Sinko ( P)Brabo Winner 14 April

Vandaag hadden we Cis mee, de broer van Iulia. Hij stond voor het eerst in de open klasse. Cis was mee om zijn 1e CAC te halen voor de Belgische kampioens titel. Hij behaalde een mooie 1e plaats in de open klasse en werdt gekozen tot Beste Reu met CAC/CACIB en de titel Brabo winner, Cis kreeg de eer tot beste van het ras!

 

Maar dit was nog niet alles...

 

Cis mocht voor het eerst naar de ere ring voor rasgroep 9, hij won BEST IN GROEP#1!!! 

 

om het helemaal af te maken werd Cis later bekroond tot BEST IN SHOW! over een grote inschrijving van bijna 1300 honden!! 

 

Enorm trots op deze jonge reu!! Antwerpen Winner 13 April

We  hadden de Antwerpen winner show, een grote internationale tentoonstelling. Dit bleek ook aan de inschrijvingen, honden vanuit Nederland, Frankrijk, Duitsland en Belgie streden voor de punten. 

Leps "Christmas Spirit Superior World werdt 1e geplaatst in de kampioensklasse en won later de beste reu met CAC/CACIB en de titel Antwerpen Winner'19
Ook kreeg hij de eer tot Beste van het Ras! 

 

We hadden ook Iulia weer mee van Peter en Els, zei behaalde een mooie Beste Teef met CAC/CACIB en ook de titel van Antwerpen Winner'19!

 

Heel blij met deze 2 mooie resultaten!Grooming competitie "Around the clock"

Bijna een jaar geleden dat Sebastian mee deed aan een trimwedstrijd, dit keer deed hij mee met zijn grote vriend Leps. Ze waren ingeschreven in een sterke en grote Kampioen klasse. Sebastian werd genomineerd bij de beste 3 van zijn klasse, nadat alle klasse klaar waren werden de plaatsingen bekend gemaakt, Sebastian won de kampioen klasse poedel knippen!!! 

 

Hierdoor mocht hij terug komen voor de best in show! 

Sebastian won de eer tot BEST IN SHOW!!!


Internationale show Genk en Champion of Champions!!

Wanneer dromen werkelijkheid worden, 
Overdag hadden wij de internationale show in Genk. 
Leps (Christmas Spirit Superior World) hadden we ingeschreven. Hij behaalde CAC-CACIB en BEST OF BREED!
Eindelijk was het mogelijk om Leps BELGISCH kampioen te maken, en met deze resultaten heeft hij de titel aan zijn lijstje toegevoegd. 
In de ere ring behaalde Leps ook nog een mooie 2e BEST IN GROEP!! verschrikkelijk trots op dit kleine ventje en onze dag kon niet meer stuk... Maar Leps had 'savonds nog een show namelijk de Champion of Champions, hier kan je alleen aan mee doen wanneer je bent gekwalificeerd. 

De honden moeten hier in afval rondes tegen elkaar strijden, 2 tegen elkaar en telkens kan er maar 1 door gaan. De 3 keurmeesters krijgen de keuze of ze voor de hond gaan op het rode of het zwarte vlak. Met een bordje laten ze zien wie voor hun de beste is. De gene met minimaal 2 stemmen gaat door naar de volgende ronde.
Leps deed het fantastisch en vloog door de rondes heen, hij stond tegen hele mooie honden te concurreren.

Leps behaalde de finale en moest strijden tegen een Husky, voor beide honden was er 1 stem en de 3e keurmeester mocht dus haar stem nog geven.. en ze ging voor Leps.. Hij werd BEST IN SHOW op de Champion of Champions show!! Zo onwijs trots op deze nog zo jonge reu!