Wij zijn Sebastian en Martin, woonachtend in Genk te België.
Martin wilde al zijn hele leven een hondje, zoals bijna iedere ouder zegt.. "dat doe je maar wanneer je op jezelf woont". Op mijn 17e werd ik blij verrast door mijn ouders met mijn allereerste hondje genaamd Noah.

In 2010 kreeg ik mijn eerste Tibetaanse spaniel genaamd Tyba, Na mij zelf enkele jaren verdiept te hebben in dit ras heb ik de kennelnaam in 2012 aangevraagd. Vlak hierna heb ik mijn eerste hond vanuit Ierland geimporteerd. Tom is een rastypische Tibetaanse Spaniel met een erg open en lief karakter.

Begin 2015 was het na jaren gewacht te hebben tijd om onze nieuwe huisgenoot de verwelkomen. Dit keer geen Tibetaanse Spaniel maar een zwarte Dwerg Poedel.

 Sebastian is gediplomeerd honden trimmer en runt zijn eigen salon sinds 2013. tijdens zijn opleiding had hij al een grote liefde voor de poedel, en London kwam bij hem wonen, een standaard Witte reu met een echt poedel karakter. Altijd klaar om te spelen en met de baas op pad te gaan. 

Omdat het poedel virus nooit bij 1 kan blijven kwamen een paar jaar later Lewis en Spicer. Deze witte dwergjes zijn vaak te zien met Sebastian op trimwedstrijden zowel in binnen als buitenland. 


Wij wensen u veel plezier op onze website,

 

Sebastian en Martin.